Nova adaptacija kultnog crtanog filma Mulan

datum: 10.07.2019.

Disney je upravo predstavio prvi zvanični trejler za dugo očekivani live-action rimejk Mulan crtanog filma… 

Otkriven tokom finala Svetskog kupa ženske košarke, video nam daje uvid u predstojeći film koji se odigrava tokom vladavine kineske Han dinastije. Kao delo Niki Caro, film je u glavnoj ulozi dobio kinesko-američku glumicu Liu Yifei, koja igra prkosnu ratnicu Hua Mulan, koja se maskira u muškarca ne bi li se pridružila Imperijalnoj armiji umesto svog bolesnog oca, Hua Zhou, kog igra Tzi Ma.  

Trejler sadrži rimejk ikonske scene iz Disney crtanog filma iz 1998.godine, gde se Mulan sređuje kako bi upoznala provodadžijku kako joj je ugovorila porodica. “Da, svima ću nam doneti čast”, izgovara Mulan, dok kasnije u klipu možemo videti epske scene borbe. 

Još jedan od glumaca koji se pojavljuju u ovom filmu je Donnie Yen, a on igra ulogu komandera Tunga, dok je Gong Li dobio ulogu novog zlikovca zvanog Xian Lang, Jet Li je imperator, a novajlija Yoson An je Mulanina simpatija, Cheng Honghui. 

U filmu, Mulaninog zmaja Mushua će zameniti feniks. Očekuje se da će ovaj film biti u bioskopima 27.marta iduće godine, a do tada, savetujemo vam da pogledate zvanični trejler ispod teksta:
 

© 2019 MarieClaire | All rights reserved.