Najpopularniji trendovi u svetu tetoviranja

Foto:Pinterest, datum: 25.08.2019.

Smišljanje dizajna za svoju sledeću ili možda prvu tetovažu može biti poprilično nezgodno…

Postoji previše opcija između kojih se može odabrati, koje idu od velikih crteža, pa do onih malenih koje jedva možete primetiti. Takođe, morate doneti odluku koji ćete deo tela tetovirati. 

Kako bismo vam pomogli da pronađete inspiraciju, odlučili smo da vam otkrijemo šest najvećih trendova godine za koje morate znati, a koje smo mogli da vidimo na slavnim zvezdama kao što su Ariana Grande ili Ashley Benson. I dok su minimalističke varijante bile popularne u proteklim godinama, tattoo umetnici konstantno istražuju nove stilove i metode tetoviranja, tako da zaista možete pustiti mašti na volju. 

Tetovaže na rukama

Ruke su postaje jedno od najpopularnijih mesta za tetoviranje. Od strane prsta, pa do nadlanice, veliki ili mali dezeni mogu krasiti vaše telo. 

Tetovaže na ušima

Ako niste veliki fan prisinga i minđuša, ovo može biti sjajna opcija za vas. Popularni izbor za tetoviranje uha su cvetni dezeni nacrtani finim linijama. 

Obojeno mastilo

Ko kaže da tetovaže moraju biti crne boje, sa povremenom pojavom crvene i zelene? One mogu biti u kojoj god nijansi poželite – od pastelnih tonova, do bele boje. 

Tetovaže na rebrima

Ok, sigurni smo da ste znali da je ovo jedan od najvećih trendova, i ujedno najbolnije mesto za tetoviranje. S obzirom na to da je ovo relativno intimna lokacija za tetoviranje, i vaša tetovaža može biti nešto sasvim lično.

Mini tetovaže

Koliko male one mogu biti? Pa, neke od mini tetovaža je generalno teško i primetiti. One su idealne za osobe koje se prvi put tetoviraju i nisu sigurne koliko bi uživale u većim kreacijama, kao i za ljude koji potiču iz konzervativnijih sredina. 

Fine linije

Fine linije izgledaju veoma delikatno i savršeno se uklapaju sa dizajnima koji su inspirisani prirodom i siluetama. Ako se odlučite za ovaj fazon, obavezno proverite svog tattoo umetnika, jer ovde nema mesta greškama. 

© 2020 MarieClaire | All rights reserved.