Meghan Markle i princ Harry čekaju svoje prvo dete

datum: 15.10.2018.

Ako ste mislili da je ultimativno bajkovito venčanje bilo dovoljno veliki događaj za Harryja i Meghan, za ovu godnu, znajte da ste se prevarili.

Sada, nakon nekoliko meseci nagađaja i pitanja kada ćemo čuti vesti od trudnoći vojvotkinje, mladenci su zvanično objavili da čekaju svoje prvo dete. 

Kensington palata dala je izjavu za čitav svet, u kojoj se par zahvalio svom ljudima na podršci koju su im pružili kada su obznanili svoju vest. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Kako stoji u izjavi na zvaničnom Instagram nalogu Kensington palate, gde je objavljena fotografija mladenaca: “Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa sa radošću vas obaveštavaju da će vojvotkinja od Saseksa roditi bebu u proleće 2019.godine”. 

“Kraljevski par zahvalan je za svu podršku koju su dobili od ljudi iz čitavog sveta od svog venčanja u maju i veoma su srećni što mogu podeliti ovu radosnu vest sa svima”. 

Ova objava pojavila se odmah nakon što je par započeo svoju prvu zvaničnu turneju van Engleske, sa Australijom kao prvom destinacijom. U budućnosti, oni će posetiti Fiji, Tongu i Novi Zeland.
Naravno, za sada ne znamo pol bebe niti ime, ali znamo da je ovo zaista povod za slavlje. 

Čestitamo srećnom paru!

© 2020 MarieClaire | All rights reserved.