Kako je Kaia Gerber proslavila svoj 18. rođendan

Foto: Carine Rotfield Fashion Book, datum: 11.09.2019.

Kaia Gerber se toliko puta do sada našla na modnoj pisti, da nam je teško da poverujemo da je upravo napunila tek osamnaest godina…

Mlada manekenka se prvi put našla u brojnim naslovima jer neodoljivo podseća na svoju slavnu mamu, Cindy Crawford, a od tada je stekla sjajnu reputaciju, radeći sa brojnim velikim brendovima kao što su Chanel, Valentino, Prada, Miu Miu i Alexander Wang. Njen rođendan je bio 3.septembra, pred sam početak Nedelje mode u Njujorku, tako da je prošlog petka imala priliku da ga proslavi sa stilom.

U Paradise Clubu unutar New York Times Square Edition, Gerberova je proslavila svoje punoletstvo u društvu elitnih zvanica, koje su nam na neki način pokazale ko je važan u svetu mode i zabave. Model je obeležila ovaj važan dan zajedno sa svojom porodicom i brojnim uticajnim prijateljima, poput Kendall Jenner, Leonarda DiCapria, Camile Morrone, Alexander Wanga, Lourdes Leon, Brooklyna Beckhama, G-Eazy i Youngblood. Kraljica noćnog života, Susanne Bartsch je nastupala tokom ovog događaja, dok je Amanda Lepore otpevala serenadu za mladu Kaiu. 

Za svoj rođendan, Gerberova je odabrala odvažni look: u pitanju je Atelier Versace set, koji se sastoji od kožne suknje sa korsetom koji poseduje kaiševe bondage stila, a sve je akcentovala choker ogrlicom. Model je finiširala svoj izgled kaišem modnog brenda, zlatnim minđušama i crnom clutch torbicom. Njen beauty look se sastojao od cat-eye ajlajnera, nude karmina i voluminozne verzije njene Guido Palau frizure.

Najinteresantniji element njenog looka? Pa, možemo reći da nas on jako podseća na odevnu kombinaciju koju je njena mama nosila tokom MTV Awards 1992.godine. 


 

© 2020 MarieClaire | All rights reserved.