H&M lansira džempere za pse

Foto: MarieClaire.co.uk, datum: 15.10.2019.

Sa dolaskom hladnijeg dela godine, iako nam to ne deluje tako kada pogledamo kroz prozor ovih dana, potrebna nam je toplija i komfornija odeća koja će nas grejati…

Svako od nas žudi da se ušuška pod ćebetom ispred televizora ili kompjutera, uz šolju stručno skuvanog vina, dobru knjigu, film, ili seriju. Ali, šta je sa našim kućnim ljubimcima? Kako da se pobrinemo da je i njima dovoljno toplo kada temperature padnu? 

Ove sezone, u ponudi je nekoliko modnih linija koje vam daju priliku da se obučete isto kao vaš pas, uključujući Disney kolekciju o kojoj smo već govorili. Još jedan brend koji se priključuje toj priči je H&M, koji prodaje preslatke džempere za pse. To nije sve! Takođe možete kupiti i sebi džemper sa istim dezenom i uživati duplo više. 

Ovi interesantni proizvodi za jesen, deo su saradnje slavnog brenda sa Pringle of Scotland. Čitav asortiman sadrži šalove, pantalone i suknje takođe, a deo i H&M Conscious kolekcije što znači da je sve napravljeno od recikliranih i organskih materijala. 

Naš omiljeni dezen je udobni sivi džemper sa neon zelenim detaljima! Ovi džemperi se mogu kupiti online i u buticima brenda, sa cenom koja kreće od 20 dolara. 

© 2020 MarieClaire | All rights reserved.