Da li nam je potrebna maska za intimnu regiju?!

Foto: marieclaire.com, datum: 12.10.2018.

U današnjem svetu neobičnih vesti, saznali smo da maske u listovima postoje i za intimne delove našeg tela i imamo već neko mišljenje o njima...

Prvo samo se zapitale, zašto? A potom i zaista? Ne, ovo nije šala. To je pravi proizvod koji se zove Black Out, a potiče od brenda Two L(i)ps, i predstavlja masku u listu baziranu na aktivnom uglju, punu seruma, namenjenu vašoj vagini. I da, ona košta 25 dolara.

Detalji

Sama maska je, prema onome što nam govori sajt „prva maska za vašu vulvu, koja sadrži aktivni ugalj aktiviran infracrvenim zracima“. Iskreno, verujemo da je sve to istina. Ali, šta to zapravo znači? Pa, to samo znači da je maska puna aktivnog uglja i nema nimalo radijacije, što je dobro. Lista sastojaka je prilično uobičajena – voda, ekstrakt aloje, aktivni ugalj, hijaluronska kiselina itd. Praktično, ona je poput normalne maske koju stavljamo na lice, samo što je tri puta veća i dolazi sa lepljivim krilcima, kojima ćete je pričvrstiti za unutrašnju stranu svojih nogu.

Ljudi iz magazina The Sun, koji su je zapravo testirali, kažu da je ona bila „rashlađujuća i umirujuća“, i da je vaginu osobe koja ju je testirala ostavila „ne samo svežom i mekom“, već je umirila iritiranu kožu od njene skorašnje depilacije. Dakle, maska treba da stoji na svom mestu 15 minuta, dok formula „umiruje, uklanja toksine, posvetljuje i hidrira vulvu, uz pomoć aktivnog ulja koji će podstaći limfnu drenažu“.

Činjenice

Pa, moramo vas podsetiti da vašoj vagini ništa od toga nije potrebno. Ona se sama čisti i sama se reguliše, odnosno poseduje sistem koji je savršen takav, kakav jeste. Nije joj potrebna limfna drenaža, kao ni detoksikacija ili posvetljivanje.

Hidriranje i umirivanje kože zahvaljujući vodi i aloe veri su sjajni za vašu bikini liniju ako mislite da vam je to potrebno. Ako želite da isprobate ovu masku, nećemo pokušati da vas zaustavimo.

 

© 2020 MarieClaire | All rights reserved.