Beograd dobija novi luksuzni kondominijum - Merin Hill

datum: 11.07.2019.

Najbolje mesto za život je neosporno ono koje pruža najviše mogućnosti.

Na potezu između užurbanog Vračara i zelenih Šumica, nalazi se kondominijum Merin Hill: u blizini centra grada, još bliže važnim objektima za život porodice, a po vrhunskom kvalitetu gradnje i osećaju koji pruža daleko ispred drugih.

Smešten na Lekinom brdu, poznatom i kao Pašino brdo, Merin Hill je pozicioniran na mirnoj lokaciji nudeći osećaj privatnosti. Blizina autoputa E-75, Autokomande, Južnog bulevara i Slavije, omogućava odličnu povezanost sa svim delovima grada. Neposredna blizina vrtića, škole, prodavnice, banke, apoteke, štedi vreme i pretvara ga u najdragoceniju stvar: vreme koje ćete provesti sa porodicom!

Sportski centar, kao i zelena oaza Šumice, doprinose potpunoj povezanosti sa prirodom i zdravim načinom života. Merin Hill tako otvara mogućnost korišćenja svakog trenutka za unapređenje kvaliteta života.

Projektovan u obliku ćiriličnog slova P, sa karakterističnim krovom koji predstavlja uzbudljiv momenat u savremenoj arhitekturi, kondominijum Merin Hill u potpunosti ispunjava visoke standarde komfornog porodičnog života.

Potpunu privatnost i sigurnost ovom jedinstvenom kondominijumu pruža kontrolisani pristup 24/7, video nadzor i profesionalno održavanje. Zajedničko dvorište sa dečijim igralištem i zelenilom nalazi se u centralnom delu kompleksa, odakle se prostiru svi stambeni pristupi lamelama, kao i posebni pristupi namenjeni osobama sa invaliditetom.

Dizajn projekta je inspirisan vodećim svetskim trendovima stanogradnje, beskompromisno insistirajući na premium kvalitetu gradnje po kome je Merin brend prepoznatljiv. Poseban značaj i pažnja pridati su projektovanju svakog stana, sa akcentom na optimizaciji strukture, kvadrature i funkcionalnosti. Neprikosnovenu udobnost stanovanja pružaju stanovi sa privatnim baštama u prizemnim etažama, kao i francuski prozori zastupljeni u celom kondominijumu, obezbeđujući raskošnu osvetljenost u stanovima.

Stanare Merin Hill-a liftovi će voditi direktno do garaže na tri nivoa, čime se dodatno doprinosi udobnosti i efikasnosti svakodnevnog života. Posebnu prednost, pored dvosmerno organizovanih ulaza i izlaza iz garaže, čine praktične i izuzetno važne stanarske ostave.

U kondominijumu će se nalaziti i šest lokala, čije će delatnosti u još većoj meri unaprediti i olakšati svakodnevnicu stanara.

Korak dalje napravljen je kada je reč o penthausima na dva nivoa. Dizajnirani su u cilju pružanja dodatnog luksuza kupcima, u vidu prostranih dnevnih boravaka sa raskošnim terasama koje ostavljaju bez daha, kao i spratne i funkcionalne razdvojenosti dnevnog i spavaćeg bloka. Pojedini penthausi poseduju i dvostrano orijentisane dnevne boravke, sa zidovima u staklu, a kao kruna udobnosti u pojedinima je obezbeđen privatni ulazak liftom u dnevnu zonu.

O Merin Hill-u se može još mnogo toga reći, ali potpuni utisak ćete steći tek kada ga budete videli i doživeli. Dobro došli.

© 2019 MarieClaire | All rights reserved.