Reese Witherspoon otkriva tajnu svoje blistave kože

datum: 08.10.2019.

Da li ste se ikada zapitali na koji način Reese Witherspoon neguje svoju kožu koja prkosi godinama?

Pa, ona je zvanično sa Internetom podelila svoj večernji beauty režim, koji se sastoji od samo tri koraka, verovali ili ne. Sa kožom koja je predivna poput njene, pomislili biste da četrdesettrogodišnja glumica ima kompleksni režim sa koracima koji broje do dvocifrenih brojeva, ali, kako ona kaže, jednostavnost i kvalitetni proizvodi su od ključnog značaja. 

Ona je svoj proces podelila sa fanovima putem Instagram TV videa, nakon što je dobila neverovatni odgovor na sličan video koji je ranije objavila. Svoj video je snimila u bademantilu, u svom kupatilu. Za početak, vezala je svoju kosu, a potom je otpočela sa svojim procesom: 

1. Čišćenje

Reese je koristila Elizabeth Arden Ceramide Replenishing Cleansing ulje (moramo naglasiti da je ona i ambasador ovog brenda), kako bi uklonila svu šminku sa lica pre nastavka. Uljani proizvodi za čišćenje lica su sjajni jer vam pomažu da se lakše otarasite nečistoće, a da pritom kožu ne lišavate njene prirodne vlage. 

2. Masaža 

Masaža lica vam možda deluje kao neobični ili nepotrebni korak, ali ako je to delotvorno za Reese, i mi želimo da je isprobamo. Pored toga, stručnjaci kažu da upotrebom rolera za lica možete privremeno smanjiti naduvenost ili podočnjake. Da biste imali mladalačku i živahnu kožu, morate održavati dobru cirkulaciju. 

3. Piling

Nakon brze masaže, Reese je isprala svoje lice toplom vodom i krenula prema trećem koraku: hemijski piling koji se radi kod kuće. Elizabeth Arden Prevage Progressive Renewal Treatmen je četvorodelni tretman koji se radi tokom četiri nedelje, a koji sadrži snažne aktivne sastojke, kako što su mlečna kiselina i glukonolakton koji pomažu obnovu ćelija i sjajne kože. 

Nakon pilinga, Reese je pomenula i svoj četvrti korak koji nije snimila, a koji uključuje nanošenje hidratantne kreme. 
Prosto i jednostavno, a delotvorno!
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

© 2020 MarieClaire | All rights reserved.