Putovanje u bočici

Foto: Promo, datum: 14.05.2019.

Izaberite svoju avanturu i u trenutku otputujte u dugo željene predele i gradove… 

Kao što verovatno vrlo dobro znate, miris je jako moćna stvar, koja vas u sekundi može povesti u putovanje kroz vreme, do dalekih krajeva sveta, do uspomena koje nikada ne želite da zaboravite i topline koju one sa sobom donose. 

Za miris, naučnici kažu da ima najsnažniji hemijski uticaj na naše telo, da nas leči i hrani nam dušu i um, navodeći nas da maštamo, mislimo o lepim stvarima i pronađemo svetlost na kraju tunela, čak i onda kada ona naizgled ne postoji. 

Vaš omiljeni parfem je verovatno kombinacija svega onoga što volite, svega magičnog i snažnog što vas pokreće i navodi da budete bolji, idete napred i nastavite da osvajate svet, posle svih uspona i padova, na svoj sopstveni način. 

Jedan parfem će mirisati sasvim drugačije na dve različite osobe, zbog hemije njihovih tela, feromona i svega onoga što nas sačinjava osobama kakvim jesmo. 

Ukoliko sebe smatrate kosmopolitom, građaninom sveta, ljubiteljem putovanja i upoznavanja svega što naša planeta može da vam ponudi, predlažemo vam da prelistate našu galeriju, izaberete svoju avanturu i u sekundi otputujete negde daleko, iako ste verovatno u svojoj kancelariji: 
 

© 2019 MarieClaire | All rights reserved.