Mlada zvezda osvaja svet lepote

Foto: MarieClaire.com, datum: 25.08.2019.

Zvezda serije Stranger Things, Millie Bobby Brown, upravo je otkrila da će lansirati svoj prvi brend, nazvan Florence by Mills. 

Novi brend se fokusira na Gen Z beauty industriju, dok je naziv brenda inspirisan imenom Milline prebake, Florence. “Mislila sam da brend koji se fokusira na individualnost i hrabrost mora biti nazvan po nekome ko je bio otelotvorenje svih tih stvari”, rekla je Millie. 

Njena nova linija je veganska, cruelty free, a sadrži proizvode poput Light Skin Tin, Eye Gel Pads i više njenih ličnih favorita. “U stolici za šminkanje sedim od desete, jedanaeste godine i upoznata sam sa svim tipovima proizvoda. Imala sam specijalne efekte na svom licu, razne vrste pudera i želela sam da zakoračim u taj prostor i popunim prazninu koju je posedovalo tržište namenjeno mladim ljudima”. 

Proizvodi iz njene prve linije će biti pristupačni, a moći će da se kupe online. Deo zarade će biti doniran Olivia Hope Fondaciji, koja je osnovana u čast Olivie Hope LoRusso, Milline prijateljice koja je preminula. 

© 2020 MarieClaire | All rights reserved.