La Mer predstavlja svoj novi dekadentni proizvod

Foto: Elle.ru, datum: 16.08.2019.

Kada se radi o rutini za negu kože, koliko često obraćate pažnju na svoj vrat? Ponekad? Nikada?

Ne brinite, nećemo vas osuđivati ako pripadate drugoj grupi. Ljudi jednostavno svoje vratove ne smatraju podjednako važnim, ali koža vrata je takođe delikatna i zaslužuje malo pažnje, ljubavi i nege. Ukoliko niste sigurni kako da negujete vrat, luksuzni brend La Mer vam priskače u pomoć.

Oni su upravo lansirali svoj Neck & Décolleté Concentrate, koji košta malo manje od trista dolara. Dekadentna, svilenkasta formula nalik gelu, za cilj ima borbu protiv tehnološkog vrata, odnosno fenomena koji ubrzava starenje ovog dela tela jer konstantno gledamo prema dole u svoje mobilne telefone. Kako kažu iz brenda, jedna osoba u proseku pogleda prema dole preko sto pedeset puta dnevno, što kao rezultat stvara horizontalne bore na vratu. Novi koncentrat je kontramera tome, a bore sprečava tako što hidrira, podiže i učvršćuje kožu vrata zahvaljujući svojoj mešavini koncentrala limete i njihovog Miracle Broth – vrhunske mešavine sastojaka.  

Kako kaže stručnjak La Mer brenda, Clyde Johnson, vrat bi trebalo posmatrati kao nastavak lica, jer je on jako vidljiv i ponekad doprinosi našem samopouzdanju. Idealno, bi bilo da onda kada tretirate svoj vrat tretirate i predeo dekoltea takođe. Nežnim pokretima bi trebalo da nanosite kremu od dekoltea pa sve do linije villice. 

Za nanošenje novog La Mer koncentrata bi trebalo da koristite četkicu koja uz njega dolazi, sa četiri poteza preko dekoltea i po jednim potezom sa obe strane vrata. Četkica će vam takođe pomoći da saznate koliko proizvoda treba da nanesete. 

Pored koncentrata, La Mer predstavlja i novi hidrirajući illuminator. On će vam ponuditi “staklenu kožu”, jer predstavlja hajlajter koji ostavlja svetlucajući veo i laska svim tonovima kože. On je hidratantan tako da ga možete koristiti nakon rutine nege kože. 
 

© 2020 MarieClaire | All rights reserved.