Kylie lansira proizvode za negu kože

Foto: HypeBae, datum: 15.05.2019.

Kylie Jenner je upravo otkrila celu kolekciju svog novog brenda proizvoda za negu kože, Kylie Skin. 

U tizer snimku, ona svojim fanovima nudi uvid u šestodelnu kolekciju koja sadrži penu za umivanje, piling za lice sa orasima, vanilla mlečni toner, hidratantnu kremu, serum Vitamina C i kremu za predeo oko očiju, a sve to je upakovano u bočice i tube milenijumski roze boje. 

U svom Instagram Storyju, Kylie je sa svojim pratiocima podelila informaciju da svi predmeti iz njene nove kolekcije koštaju manje od 30 dolara, dok se cela kolekcija može kupiti za 125. 

Kylie potom objašnjava da je njena linija parabena, sulfata, gluten, da je veganska i bez mirisa, osim tonera i pene za umivanje koji imaju veoma nežne arome. Toner je takođe formulisan bez alkohola. 

Dizajnirana sa aplikatorom, krema za predeo oko očiju formulisana je sa sastojcima kao što su zeleni čaj, ekstrakt nara, kofein i vitamin E.

Što se hidratantne kreme tiče, ona se pravi sa sha puterom, ekstraktom pomorandžine kore i štiti našu kožu od plave svetlosti. 

Za sada, Kylie je predstavila asortiman koji je pogodan za sve tipove kože, ali je mlada preduzetnica podelila sa fanovima da ima planove da kreira personalizovane linije, namenjene koži sklonoj aknama, suvoj i masnoj koži.

Kylie Skin by Kylie Jenner linija će zvanično biti dostupna za kupovinu od 22.maja. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @kylieskin on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @kylieskin on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @kylieskin on

© 2019 MarieClaire | All rights reserved.