Kristen Stewart se otarasila svojih obrva

Foto: MarieClaire.com, datum: 08.06.2019.

Ona je zvanično postala dežurni buntovnik u svetu lepote. 

U njenom svetu, pravila lepote kao da nikada nisu postojala. Njeni beauty izbori su uvek odvažni, a po svemu sudeći je ne plaše… ni malo. Ona je uradila sve – od brijanja glave, do farbanja u lude boje i interesantnih makeup izgleda. 

Tokom njenog skorog pojavljivanja na Chanel Metiers d’Art modnoj reviji u Seulu, hrabra glumica je odlučila da izblajha svoje obrve do neverovatne bele boje. One su toliko svetle, da nam deluje kao da ih uopšte nema. Mi se pitamo sledeće – da li su obrve zaista višak na svakom od nas? Zamislite svoje jutro bez dvadeset minuta popunjavanja obrva… 

Pored toga, ona ih je akcentovala interesantnom pixie frizurom sa narandžastim tonovima, dok je na očima ponela neverovatnu smaragdno zelenu senku. 

Ovo zapravo nije njeno prvo pojavljivanje sa neobičnim obrvama. Ako se setite, na ovogodišnjem Met Gala događaju, Kristin je ponela obrve u dve boje – narandžastoj i beloj, a nema ko nije prokomentarisao. Inspiracija za njen beauty look bio je David Bowie, a mi možemo reći da je definitivno ubola sve detalje. 

© 2019 MarieClaire | All rights reserved.