Zvezde sa najvećom zaradom na Instagramu

datum: 12.08.2018.

Listu poznatih sa najvećom zaradom na Instagramu, koju je sastavio mobilni servis Hopper HQ, predvodi Kylie Jenner. Najmlađa iz Kardashian-Jenner porodice trenutno ima preko 100 miliona pratilaca na ovoj društvenoj mreži i jedna je od najbogatijih mladih osoba prema magazinu Forbes.

Analiza je sprovedena na osnovu marketinških istraživanja, a vodeće pozicije nisu određene samo brojem pratilaca. Tako, iako imaju više folovera, pevačica Selena Gomez i fudbaler Cristiano Ronaldo su rangirani na nižim pozicijama u odnosu na Kylie. Mlada rijaliti zvezda i vlasnica kozmetičkog brenda, navodno, za sa svaki reklamni instagram post zaradi i do 1 milion dolara.

Drugoplasirana i trećeplasiran, Selena Gomez i Cristiano Ronaldo dobijaju oko 800.000, odnosno 750.000 dolara za jednu reklamnu fotografiju na popularnoj društvenoj mreži. Na listi su se našle još tri Kardashian-Jenner sestre – Kim Kardashian na četvrtom mestu sa 720.000 dolara, Kendall Jener na devetom sa 500.000 i Chloe Kardashian na desetom mestu koja zarađuje oko 480.000 dolara po objavi.

 

© 2020 MarieClaire | All rights reserved.