Otkrivamo: ko je novi ambasador L’Oreal Paris brenda

Foto: MarieClaire.com, datum: 04.04.2019.

Celine Dion, omiljena diva svakog od nas, proglašena je za novog ambasadora brenda L’Oreal Paris. Petostruka dobitnica Grammy nagrade pridružila se impresivnoj postavci brend ambasadora, koja je zaista raznolika. U poređenju sa drugim, dobro poznatim brendovima, L’Oreal Paris oduvek angažuje starije žene u svojim kampanjama, pa su se u toj ulozi ranije našle Jane Fonda, Helen Mirren, Julianne Moore i mnoge druge. 

Globalni predsednik brenda L’Oreal, Pierre-Emmanuel Angelogiou, objašnjava zašto je Dior savršeni izbor za njih: “Raspevana Celine Dion je najnoviji član L’Oreal Paris porodice, što je nastavak naše misije povezivanja sa ženama koje su snažne, moćne, raznolike i inkluzivne. Celine Dion je žena sa urođenim samopoštovanjem, odnosno osoba koja prati svoje srce kako bi postigla uspeh, izaziva stereotype i krči stazu za toliko drugih žena. Ona je savršeno otelotvorenje naše brend misije “Because I’m Worth it”.

Dion, koja je inače poznata i zbog činjenice da se sama šminka za svako pojavljivanje u javnosti, koristi L’Oreal Paris proizvode godinama: “Zaista L’Oreal Paris brend vidim kao nešto više od beauty proizvoda, više od boja i nege. Osećate se pune samopouzdanja, šta god da je vaše dostignuće. Osećate se ženstveno i moćno, pokazujete svoju unutrašnju snagu. Sve to znači da vi to zaslužujete. Moramo sebi dati priznanje koje zaslužujemo”.

Njeno L’Oreal Paris partnerstvo dolazi tačno nakon završetka njenog hit nastupa u Las Vegasu, gde je bila redovna tokom osam godina. “Kada pomislite da je gotovo, ja sam tek počela. Nikada se nisam osećala toliko lepo, snažno i mislim da najbolje tek dolazi. Danas je početak ostatka mog života, a ja ne želim da se vraćam u prošlost, već idem napred”.

Prva rekama sa Celine Dion će biti emitovana 22.aprila, u čitavom svetu. Ovo novo poglavlje, ona otvara kao lice Excellence Hair Colour. 

© 2019 MarieClaire | All rights reserved.