Kris Jenner otkriva koliko njene ćerke zarađuju od društvenih mreža

Foto: MarieClaire.com, datum: 16.04.2019.

I dok vi i mi možda zarađujemo novac tako što imamo posao, prodajemo staru odeću i slično, poznate ličnosti zarađuju neverovatne sume, objavom fotografije na Instagramu ili Twitteru.

Naravno, Kardashian/Jenner dame su kraljice Instagrama po ovom pitanju, pa samim tim, mogu uzeti pravo malo bogatstvo za samo jednu objavu. Ali, koliko tačno Kim, Kourtney, Khloe, Kendall i Kylie traže za plaćene objave? Pa, iako ne znamo tačne brojeve, znamo da je jedan post na društvenim mrežama plaćen šestocifrenom sumom. Setite se, Kendall Jenner je navodno bila plaćena 250.000 dolara za promotivni post Fyre Festivala, koji nije baš tako dobro prošao.

Njihova momagerka, Kris, ušla je u pojedinosti porodičnog biznisa. Ona je izjavila: “Moje ćerke konstantno dobijaju ponude da promovišu nešto na društvenim mrežama. One imaju honorar za post, story, za Facebook, i sve ostalo”.

Kris je takođe rekla da cena jedne objave zavisi od toga ko pravi objavu i o čemu se u njoj radi, dok će cena reklame znatno skočiti ako se radi o “farmaceutskom proizvodu, nečemu što se jede, pije ili stavlja na telo”. 

Dakle, Kardashian/Jenner klan zaradi više od jedne objave na društvenim mrežama, nego što mnogi zarade za godinu dana. I dok to nije preterano iznenađujuće, moramo priznati da nas navodi na razmišljanje…


 

© 2019 MarieClaire | All rights reserved.