Koliko je bogata Millie Bobby Brown

Foto: MarieClaire.com, datum: 19.07.2019.

Saznajte koliko zvezda Stranger Things serije zarađuje po jednoj epizodi. 

Hit Netflix serija, Stranger Things, stavila je mlade zvezde u centar naše pažnje, a posebno mladu britansku glumicu, Millie Bobby Brown. U ulozi misteriozne Eleven, petnaestogodišnjakinja postala je glavno ime sveta glume, kao i izazovna ikona modnog sveta, sa partnerstvima sa brendovima Moncler i Converse. 

Brown je imala svoj glumački debi 2013.godine, kao gost u ABC drami Once Upon a Time in Wonderland, pre nego što se pojavila u emisijama kao što su Intruders, NCIS, Modern Family i Grey’s Anatomy. Pre tri godine, ona je zaista dobila svojih pet minuta slave, zajedno sa jednom od glavnih uloga u hit Netflix seriji Stranger Things. Kako proračunava Celebrity Net Worth, za prvu sezonu serije, Brown je dobijala 10.000 dolara po epizodi, što je poraslo na 30.000 dolara po epizodi u drugoj sezoni.

S obzirom na to da je serija dostigla neverovatnu popularnost i broj gledalaca, vrednost mlade postave je takođe porasla. Za treću sezonu, prema izveštajima, Brown je dobijala 300.000 dolara po epizodi, što znači da je za osam epizoda plaćena 2.4 miliona dolara. To, zajedno sa njenim prethodnim zaradama i saradnjama sa kompanijama dovodi do ukupnog procenjenog bogatstva u visini od 4 miliona dolara. 

S obzirom na to da će uskoro biti najavljena i četvrta sezona hit serije, veurjemo da će Millie postići i zavidne finansijske uspehe takođe. 

© 2020 MarieClaire | All rights reserved.