Greška u proračunu: Kylie nije milijarderka?!

datum: 01.05.2019.

Mnogo toga je rečeno o bogatstvu Kylie Jenner.

Bilo da se slažete sa njenim statusom najmlađe samoostrvarene milijarderke ili ne, morate priznati da je beauty mogul izgradila uspešnu i lukrativnu karijeru. Naravno, ona je svoj početak imala kao najmlađa zvezda Keeping Up With The Kardashians, a potom je utemeljila svoj status influensera brojnim medijskim sponzorstvima i ugovorima za brend ambasador poziciju brendova kao što je adidas. 

Njen istoimeni beauty brend, Kylie Cosmetics, predstavlja svakako najveći profit ove mlade preduzetnice. Sada neslavni članak Forbes magazina tvrdio je da je vrednost njene kompanije oko 800 miliona dolara, sa njenim bogatstvom od 100 miliona dolara. Tako smo došli do cifre od 900 miliona dolara, pre nego što je ona dostigla nivo milijardera pre dva meseca. 

Celebrity Net Worth ipak ima neke drugačije procene kada se radi o njenoj pravoj zaradi. Ovaj sajt tvrdi da je Forbes procena bila zasnovana na činjenici da Kylie Cosmetics brend može biti prodat za osam puta veću vrednost nego što poseduje, uprkos činjenici da prihodi ne rastu očekivanom stopom.

Oni sun am predstavili njenu realniju vrednost, koja doseže negde oko 230 miliona dolara. To, kombinovano sa njenom dodatnom zaradom, dolazi do oko 300 miliona dolara, što je svakako ogromna količina novca, ali je znatno udaljena od milijarde. 

© 2019 MarieClaire | All rights reserved.